بررسی ملزومات تهویه جوجه کشی

چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ تهویه دستگاه جوجه کشی

تخم مرغ های موجود در دستگاه جوجه کشی دارای جنین های زنده و در حال تکامل می باشند. بررسی ملزومات تهویه جوجه کشی یک امر اساسی در بالا بردن هچ جوجه کشی می باشد. جنین ها جهت دستیابی به رشد و تکامل بهینه ، جوجه های با کیفیت و قابلیت جوجه درآوری ، نیازمند دمای صحیح ، رطوبت و دی اکسیدکربن جهت تعادل اکسیژن هستند. تحقق این امر تنها زمانی امکان دارد که آنها در اتاق هایی که دارای سیستم تهویه مطلوب و صحیح هستند، نگهداری می شوند.

هدف سیستم تهویه ماشین جوجه کشی امکان ارائه سازگارترین اکسیژن مطلوب برای جوجه کشی می باشد. بنابراین همیشه عملکرد انکوباسیون به شرایط هوای ورودی به دستگاه جوجه کشی بستگی دارد، بعلاوه شرایط محیطی می توان در این امر بسیار دخیل باشد.

تعدادی از پارامترها وجود دارد که ممکن است منجر به ایجاد مشکلات مرتبط با فرآیند تهویه در یک هچری گردند:

آموزش: بدون آشنایی با طریقه صحیح تهویه دستگاه جوجه کشی و ناآگاهی از هدف نهایی، در زمان راه اندازی پارامترهای سیستم تهویه ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.

حجم ناکافی هوای تامین شده توسط هواساز (بخور اولتراسونیک) : این امر ممکن است ناشی از ناقص بودن مشخصه اصلی طراحی باشد.

 

تامین ناکافی تهویه محیط دستگاه جوجه کشی: علاوه بر مورد فوق ، این امر ممکن از افزودن انکوباتورهای اضافی به اتاق بدون در نظر گیری افزایش ظرفیت واحد هواسازی نشات بگیرد.

کالیبراسیون ناقص سیستم کنترل: کالیبراسیون مداوم سیستم کنترل ها که دمای هوا، رطوبت نسبی، و فشار را ثبت و تنظیم دقیق می کنند امری بسیار مهم است. بدون کالیبراسیون نمی توان از شرایط مطلع شد.

میزان حجم هوای مورد نیاز دستگاه جوجه کشی

موارد بسیاری وجود دارند که در زمان تعیین الزامات هوا داخل دستگاه جوجه کشی باید مدنظر قرار گیرند، شامل:

تعداد تخم نطفه دار موجود در دستگاه جوجه کشی.

تعداد جوجه های هچ شده در ماشین جوجه کشی

توصیه های دستور کار با دستگاه جوجه کشی

نوع رطوبت ساز ( بخور اولتراسونیک ) که غیر از تولید رطوبت سرد دستگاه جوجه کشی باعث تولید اکسیژن یکنواخت می شود و به این ترتیب درصد جوجه کشی را بهبود می بخشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران