بازگشت به بالا

آمار جوجه دهی بالا در دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ

دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ

جوجه کشی بالا نیاز به پارامترهای مختلفی دارد که باید تک تک موارد را دقیق مورد بررسی قرار داد. آمار جوجه دهی بالا در دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ توسط مشتریان یک امر طبیعی شده و هر کدام از مشتریان با سعی و تلاش خودشان و راهنمایی و کمک کارشناسان بخش فنی دی کیو شاپ موفق به درصد هچ بالای جوجه کشی می شوند.

با پیشرفت تکنولوژی و ظهور دستگاه های فول دیجیتال، دی کیوشاپ بر آن شد تا با طراحی دقیق ترین نوع سیستم کنترل طرح پی ال سی و با حداکثر دقت دما و رطوبت کاربر را مجاب کرد تا به هچ بالا و واقعی در دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ دست یابند. دستگاه جوجه کشی محلی امن برای تخم نطفه دار است، که با شرایط دما و رطوبت و تهویه و چرخش نرم و گهواره ای تا تخم نطفه دار را بعد از یک پرسه زمانی مشخص به جوجه تبدیل کند.

محل دستگاه جوجه کشی از همه لحاظ باید مناسب جوجه کشی باشد، شرایطی شامل دمای محیط ( ۲۲- ۳۰ درجه سانتی گراد ) – بهداشت محیط ( دستگاه جوجه کشی مکانی غیر از سالن پرورش قرار داده شود ) – جلوگیری از نور مستقیم خورشید – جلوگیری از گرد و غبار و … که باید این موارد حتما” انجام داد.

سالن پرورش جوجه بلدرچین

با پشت سر گذاشتن موارد گفته شده توسط مشتریان محترم دی کیو شاپ، که یکی از آنها آقای حسن حسین نیا طارسی کلایی می باشد که حدود دو سال از دستگاه جوجه کشی ۲۱۰۰ عددی بلدرچین استفاده می کند که هر دوره به نسبت هر فصل تخم نطفه دار مختلف در داخل دستگاه جوجه کشی استفاده می کند. که هر دوره هچ بالایی دارد. یکی از این دوره ها چند روز قبل به پایان رسید که بالغ بر ۸۰ درصد جوجه در آوری داشتند.

مزرعه آقای مهندس حسن حسین نیا طارسی کلایی بنام مزرعه برکت نام گذاری و برند سازی شده است که بصورت مستقیم و غیر مستقیم دارای ۷ نفر نیرو کاری می باشد. که در مطلب بعدی از زوایای مختلف مزرعه و سالن پرورش بلدرچین مزرعه برکت توضیح می دهیم.

1 دیدگاه

  1. […] پرورش جوجه بلدرچین مزرعه برکت ( مدیریت مهندس حسین نیا طارسی) به شکل خاص و طرح بروز […]
    پاسخ

ارسال یک نظر

X