بازگشت به بالا

جوجه های چرازی کیفیت گوشت بهتری دارند

جوجه های چرازی

جوجه های چرازی (آزادزی) کیفیت گوشت بهتری دارند

جوجه های چرازی کیفیت گوشت بهتری دارند و گوشت این نوع پرندگان که در طبیعت بصورت طبیعی تغذیه می کنند ترد تر و دارای طمع مطلوب تری می باشد.

با توجه به اهمیت تولید گوشت طیور به وسیله پرندگان ، این تولید تحت شرایط سخت و شدید انجام می شود. این مسئله به ژنوتیپ حیوان بستگی دارد که جهت رشد سریع و ضریب تبدیل غذایی، انتخاب صورت گرفته است و طیور در سالن های مجهز با شرایط محیطی به شدت کنترل شده، پرورش و نگهداری می شوند. با این وجود، در خواست هایی و تقاضاهایی از مصرف کنندگان اروپایی رو به رشد است که به محصولات حاصله از یک سیستم پرورشی که تضمین های بیشتری را برای رفاه حیوانات و استانداردهای بالاتری را برای سلامت غذا، خصوصیات تغذیه ای و حسی فراهم کند، علاقمند هستند ( همچون چرای آزاد جوجه ها و استفاده از ترکیبات آلی). از این نوشتار می توان دریافت که چنین سیستم هایی ممکن است به بهبود کیفی محصول منجر شوند.

تردی گوشت و دیگر خصوصیات حسی و پرورش و تولید تخم نطفه دار در نتیجه رشد آهسته تر نژاد و گونه و دوره پرورش طولانی تر متاثر می شوند. این مطالعه ها، این یافته ها و تحقیق ها را به اثبات رساند.

جوجه های چرازی

محصولات واجد لیبل سیستم پرورش چرازی با سایر سیستم های مرسوم مقایسه شدند. جوجه های نر و ماده از هر دو نژاد دارای رشد سریع و رشد متوسط متمایل به سریع، تحت شرایط پرورشی مرسوم تحت کنترل (پرورش در سالن) به صورت جداگانه پرورش داده شوند.

بعد از کشتار طیور ۲۰ لاشه از هر گروه جهت ارزیابی کیفی بیشتر انتخاب و بررسی شدند. پرندگان در گروه پرورشی داخل سالن به طور معنی داری لاشه ها و وزن گوشت سینه خیلی بیشتری بروز دادند در حالی که پرندگان چرازی و یا پرندگان مرتع، روشن تر ( رنگ قرمزی و زردی بیشتری) بودند. ظرفیت های نگهداری آب (ریزش و کاهش وزن کمتر در اثر پختن) در گوشت سینه و ران جوجه های چرازی مشهود بود. گوشت سینه و ران حاصله از پرندگان چرازی سفت تر بوده و در نتیجه جوجه های چرازی کیفیت گوشت بهتری دارند.

ارسال یک نظر

X