بازگشت به بالا

جوجه کشی غاز

غاز بالغ

جوجه کشی غاز

غاز دارای سابقه طولانی و برجسته می باشد. غاز اهلی در رم باستان، چین، و زمین کتاب مقدس، تصویر غازها حتی در اهرام ثلاثه هک شده  است. غازها در درجه اول برای گوشت آنها پرورش داده می شوند. غاز چینی قهوه ای کوچکتر از غاز سفید می باشد ولی نسبت به  غاز آفریقایی هر دو نژاد کوچکتر می باشد.
جز در مواردی که در ماشین های جوجه کشی به درستی مدیریت می شوند ، تخم غاز به خوبی در دستگاه جوجه کشی تبدیل به جوجه نمی شود ، دستگاه جوجه کشی مناسب جوجه درآوری غاز یکی از پارامترهای مهم در هچ مطلوب در جوجه کشی غاز می باشد. جوجه درآوری تخم ها اغلب بهتر از ۴۰ % تخم ها نخواهد بود، حتی اگر باروری در حدود ۹۰ % باشد .دلیل آن هم مدیریت ضعیف جوجه کشی غاز می باشد . دمای درون دستگاه جوجه کشی به طور ثابت در دوره ستر , ۳۷/۵ درجه سانتی گراد باید باشد .این دما در دوره هچر ( ۲ تا ۴ روز پایانی جوجه کشی ) باید ۳۷ درجه سانتی گراد باشد . دستگاه هایی جوجه کشی که سرعت هوای درون آن کمتر از دستگاه هایی که سرعت جریان باد در آن بیشتر است , بهتر بوده چرا که سرعت تبخیر رطوبت از سطح تخم ها مناسب تر می باشد .توجه داشته باشید که سرعت کمتر نیز ممکن است باعث اختلاف دمایی در نقاط مختلف دستگاه شود .
جدول پارامترهای جوجه کشی
شناخته شده به عنوان یکی از نژادهای نجیب از غازها، این غاز سرد هاردی  که از چینی سفید هنوز در اندازه بزرگتر می باشد قابل تشبیه می باشد. تصور می شود که غاز آفریقایی متقاطع بین چینی و تولوز است. هر چند که صدای غاز افریقایی زیادی آن را بیش از حد با صدای بلند نیست و باعث می شود یک صدای غیر معمول در مقایسه با دیگر غازها از خود در بیاورد. نژاد آفریقایی بسیار سرتر و مقاوم است اما غبغب آن بلند است که ابتلا به سرما در آب و هوای بسیار سرد شایع می باشد.
پر غاز افریقایی از سایه های قهوه ای به تقریبا سفید تا قهوه ای تیره است. جوجه غاز جوان ممکن است در اوایل دوره پرورش دارای پر خاکستری می باشد. پر غاز افریقایی جذاب می باشد  و دارای زیبایی و چشم نواز خاص خودش را دارد. پرهای اولیه غاز قادر به عایق بدن غازها به عنوان پر نرمال نیست. بنابراین، در آب و هوای سرد این نژاد به خوبی با محیط سازگار است.
غازها از لحاظ گوشتواری مناسب می باشد و تولید گوشت مناسبی نسبت به دیگر نژادها دارد و طمع گوشت غاز بسیار لذیذ می باشد. هدف از پرورش و تکثیر غاز در اروپا از جگر غاز می باشد و جگر آن در میان اروپائیان  مورد استفاد بیشتری قرار می گیرد.

2 دیدگاه

  1. […] جوجه کشی برای تولید جوجه یکروزه مرغ ، اردک ، بلدرچین، غاز ، قرقاول ، بوقلمون و غیره که هر کدام از پرنده ها دارای […]
    پاسخ
  2. […] جوجه کشی غاز سخت ترین نوع جوجه کشی می باشد که با هر دستگاه جوجه کشی نمی توان انجام داد. جوجه کشی غاز پارامترهای مختلفی دارد که می توانید در بخش مطالب علمی مطلع شوید. […]
    پاسخ

ارسال یک نظر

X