بازگشت به بالا

راهنمای عمومی جوجه کشی

راهنمایی تخصصی جوجه کشی

برای استفاده از دستگاه جوجه کشی راهنمای عمومی جوجه کشی را  مطالعه کرده و قبل از روشن کردن دستگاه و توجه به مسائل تخصصی جوجه کشی حتما رعایت فرمایید.

۱– ابتدا قبل از هر امر محل استقرار دستگاه جوجه کشی را با توجه به شرایط زیر انتخاب نمایید/

حداقل دمای مناسب محیط دستگاه جوجه کشی ۲۲ درجه سانتی گراد و حداکثر دمای محیط ۳۰ درجه سانتی گراد باشد.

رطوبت محیط بالاتر از ۸۰ درصد نباشد.

تهویه مناسبی داشته باشد ( به طوری که حداقل هر ۳ ساعت یکبار هوای کل محل تعویض گردد)

سطح استقرار دستگاه جوجه کشی صاف و بدون شیب باشد. عاری از هرگونه گرد و غبار و آلودگی باشد، دور از نور خورشید و باد مستقیم کولر باشد.

۲ – دستگاه جوجه کشی (ستر) را ۲۴ ساعت قبل از قرار دادن تخم مرغ ها روشن نگه داشته و نکات زیر را کنترل نمائید:

یک دماسنج مرجع جهت صحت کالیبراسیون تهیه نموده و داخل دستگاه جوجه کشی قرار دهید.

از صحت دمای نشان داده شده توسط نمایشگر دستگاه جوجه کشی مطمئن شوید. در صورت وجود اختلاف دمای بیش از ۱ درجه از منوی temp calibr عدد نمایشگر را اصلاح نمایید.

راهنمایی عمومی دستگاه جوجه کشی

درون دستگاه جوجه کشی تمیز و بدون گرد و غبار باشد. از سالم بودن فن ها و هیتر ها مطمئن شوید ( فن ها باید به طور دائم کار کنند)از مسدود نبودن دریچه های ورود و خروج هوا اطمینان حاصل نمایید.

۳ – تخم مرغ ها را تمیز کرده ( با استفاده از یک دستمال خشک) و به ترتیب زیر عمل کنید:

از قراردادن تخم مرغ های ترک خورده و یا بد شکل درون شانه خودداری نمایید.

تخم مرغ ها را بطوری قرار دهید که سطح تیز آن رو به پایین قرار گیرد.

برای قرار دادن هر نوع تخم پرندگان از شانه مخصوصی که برای آن تهیه شده استفاده نمائید.

قبل از استقرار شانه ها درون دستگاه جوجه کشی ، دستگاه را خاموش کنید. شانه ها را طوری داخل دستگاه جوجه کشی بگذارید که ردیف ها به صورت افقی قرار گیرند تا در هنگام گردش از شانه ها خارج نشوند.

در ادامه..

 

ارسال یک نظر

X