بازگشت به بالا

مزاج گوشت ها

مزاج گوشت ها

 

مزاج گوشت ها

مزاج گوشت ها برای انسان ها از اهمیت بسزایی برخوردار است، مزاج گوشت ها برای هر انسان تفاوت دارد و باید مزاج شناسی انجام گیرد. گوشت حیوانات سرشار از انواع پروتئین ها و ویتامین ها و مواد معدنی و آلی که هر یک آنها دارای ویژگی خاصی هستند. مزاج گوشت ها به طبع هر فرد بستگی دارد که گروه فنی دی کیو شاپ با تحقیق و آزمایش های فراوان به اختصار برای شما در ذیل آورده است

اردک
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: پختن با سرکه ، کرفس ، پونه ، نخود ، شوید ، تره ، دارچین ، سکنجبین

بوقلمون
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز و سماق

بلدرچین
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: روغن کنجد و زیتون، روغن بادام ، آب انار

بز
نوع مزاج: سرد و خشک
مصلح: نمک ، فلفل ، پیاز، دارچین ، زیره ، بادام ، خرما

پاچه
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گلپر ، سرکه ، مرزه ، زنجبیل ، دارچین

تخم مرغ
نوع مزاج: زرده گرم و سفیده سرد است.
مصلح: نمک و ادویه گرم

جگر سفید
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: دارچین ، خیساندن در سرکه وسپس کباب نمودن

 

جگر سیاه
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: نمک ، دارچین ، گشنیز ، سرکه

خروس
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: سرکه ، آبغوره ، سکنجبین

دل
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: آویشن ، زیره ، فلفل ، گلپر ، خواباندن در روغن کنجد و سپس کباب نمودن

زبان
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: طبخ با سرکه ویا گشنیز خشک ، زیره ،مرزه

سیرابی
نوع مزاج: سرد و خشک
مصلح: گلپر ، سرکه مرزه ، زنجبیل ، دارچین

شتر
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: پختن با نمک و شوید ، فلفل ، سرکه ،زیره

شتر مرغ
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: سرکه

مزاج گوشت حیوانات

غاز
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: آب انار ، زیره، دارچین ، فلفل، زنجبیل

گاو
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: دارچین ، فلفل ، زنجبیل ، پیاز، سکنجبین ، گلپر، سیر ، زیره

گوساله
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه

گوسفند
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: گشنیز ، سماق ، مرزه

گنجشک
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: آب انار ،آبغوره ، دارچین ، هل

کبک
نوع مزاج: گرم و خشک
مصلح: سکنجبین

قلوه
نوع مزاج: سرد و خشک
مصلح: کباب نمودن با روغن زیتون ، نمک و فلفل ، دارچین

مغز
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: نمک ، آویشن ، دارچین ، زیره

مرغ محلی
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: سکنجبین ،ادویه گرم

ماهی
نوع مزاج: سرد و تر
مصلح: پختن با دنبه یا کنجد ، زنجبیل ، آویشن ، عسل، ادویه گرم

میگو
نوع مزاج: گرم و تر
مصلح: سرکه ، نعناع

1 دیدگاه

  1. […] می باشد و تولید گوشت مناسبی نسبت به دیگر نژادها دارد و طمع گوشت غاز بسیار لذیذ می باشد. هدف از پرورش و تکثیر غاز در اروپا از […]
    پاسخ

ارسال یک نظر

X