بازگشت به بالا

نکات مهم در مورد پرورش بلدرچین

نکات مهم در پرورش بلدرچین دی کیو شاپ

بلدرچین از گونه پرنده های طبع گرم می باشد که خاصیت پرورش در تمام مناطق می باشد. نکات مهم در مورد پرورش بلدرچین در این مطلب به اختصار اشاره می شود.

پرورش بلدرچین در حدود کمتر از ۲۰ سال در ایران شروع به فعالیت کرده است که در ابتدا بصورت سنتی و به مرور زمان با پی بردن به بازدهی بالا و سود خوب علاقمندان به پرورش بلدرچین نسبت به گذشته بیشتر شده اند. پرورش بلدرچین به دلیل مدت زمان کم تبدیل تخم نطفه دار به جوجه در دستگاه جوجه کشی و بعد از آن پرورش با حداکثر زمان ۳۵ روز تا کشتار یکی از مشاغل پرسود تعلق گرفته است. زمان کم برگشت سرمایه و تولید گوشت سالم و بدون آنتی بیوتیک (ارگانیک) علاقمندان به پرورش را بر آن داشت تا ظرفیت پرورش بلدرچین را بیشتر کنند و از سنتی به نیمه صنعتی ارتقا دهند.

پرورش جوجه بلدرچین مهمترین بخش پرورش بلدرچین می باشد که بیشترین تلفات را در این مرحله پرورش اتفاق می افتد، باید تا هفته اول دمای سالن پرورش جوجه بلدرچین ها بین ۳۰ تا ۳۵ درجه سانتی گراد باشد .

 

تغذیه بلدرچین در ۱۰ روز اول باید پروتئین با درصد بالا باشد ( حدود ۳۳ درصد) به مرور زمان رده پلیت استفاده شده تغییر می کند.

نکات مهم در پرورش بلدرچین

بلدرچین به ندرت به بیماری و تلفات درگیر می شود پرنده ای مقاوم در برابر بیماریها می باشد که برخی از بیماریها در شرایط سخت بلدرچین را تهدید می کند شامل زیر می باشد که بلدرچین معمولا به بیماری های زیر حساسیت بیشتری دارد :

مارک : که واکسیناسیون آن در سن ۲۰ روزگی و با تزریق در ناحیه گردن صورت می گیرد.

نیوکاسل : که واکسیناسیون آن همزمان با مارک به صورت قطره چشمی صورت می گیرد و هر ۳ ماه یک بار به صورت اسپری مصرف می گردد.

آبله : که واکسن آن در ۸ -۶ هفتگی مصرف می گردد.

از دیگر بیماری هایی که بلدرچین را درگیر می نماید می توان به کوکسیدیوز، کانی بالیسم، سالمونلا، ورم روده ای قرحه ای و برونشیت اشاره کرد.

ارسال یک نظر

X