بازگشت به بالا

پرورش جوجه غاز

غاز اکراینی

جوجه غاز محلی

جوجه غاز محلی بعد از طی مراحل ستر و هچر در دستگاه جوجه کشی بدون کمک کردن و با درصد جوجه دهی بالا (۱۰۰% تخم نطفه دارها) جوجه کشی به پایان رسید.

بعد از دوره جوجه کشی، یکسری از جوجه های تازه هچ شده به فروش رفته و مابقی را پرورش میابند تا برای سنین بالاتر به بازار عرضه کنند.

جوجه کشی یک کارآفرینی منحصربفرد و پرسود می باشد و با دقت خرید دستگاه جوجه کشی با کیفیت و مشاوره گرفتن از خدمات پس از فروش شرکت و خرید تخم نطفه دار خوب لذت جوجه کشی را تجربه کنید

جوجه غاز ها در بدو تولد تا ۳ روز نیازی به تغذیه ندارند و از زرده جذب شده تغذیه می نمایند و باید تا ۳روز آب و شکر به همراه مولتی الکترولیت به نسبت مشخص بدهید تا بدن جوجه ها مقاومت و تبادل کافی را داشته باشد. بعد از این مرحله تغذیه را شروع کنید و بهتر است تا ۱۰ روز اول از پلیت تغذیه شوند. حتما به یاد داشته باشید دمای کف سالن در هفته اول ۳۰ -۳۵ درجه سانتی گراد باشد تا از تلفات احتمالی و استرس سرمایی جلوگیری و پیشگیری نمایید.

ارسال یک نظر

X