بازگشت به بالا

گوشت اردک

گوشت اردک

نژادهای تولید گوشت اردک

نژادهای اصلی برای تولید گوشت اردک مسکووی، آیلسبری، پکین و روان. صلیب های مختلف بین این چهار نژاد خالص همچنین مناسب برای گوشت است. ترین اردک تجاری برای گوشت در استرالیا تولید می شود پکین / آیلسبری عبورصلیب است که عمدتا پکین.

گوشت اردک مسکووی

مسکووی در برزیل سرچشمه گرفته و در اروپا در حدود ۱۵۶۰. اهلی شد این است که در کشورهای اروپایی با نام های مختلف شناخته شده است. مشخصات فنی، مسکووی یک عضو از خانواده غاز است، از لحاظ جوجه کشی شباهت زیادی به غازها دارند.مسکووی متفاوت از نژادهای دیگر تخم گذاری می کند و بر روی دیگر تخم از نژادهای دیگر و همچنین خود می نشیند. وزن بالغ اردک موسکووی ۴.۵ تا ۵.۵ کیلوگرم می باشد که بعنوان اردک سنگین وزن شناخته شده است.تولید گوشت اردک موسکووی نسبت به دیگر نژادها بهتر می باشد.
اگر در حال حاضر با اعضای نژاد خود را جفت بزند، آن را  بعنوان جفت قبول نمی کند.
که در آن مقطع جفتگیری موفق هستند، ولی جوجه ها دورگه نابارور هستند و به عنوان واسطه استفاده شناخته شده است.
تولید تخم نطفه دار اردک ضعیف، و تخم های خود را در چنگال؛ است که، آنها ممکن است ۲۰ یا تخم و به تخم گذاری و یا توقف قبل از تولید است.
زمان جوجه کشی تخم اردک موسکووی ۳۵ روز می باشد و به جوجه تبدیل می شود  در حالی که زمان جوجه کشی تخم نطفه دار از نژادهای دیگر را تنها ۲۸ روز است.
گوشت اردک موسکووی آن دارای محتوای چربی کمتر نسبت به سایر اردک می باشد

ویژگیهای فیزیکی اردک موسکووی
سر – در مقایسه با بقیه بدن خود، سر نسبتا بزرگ است. آزاد رو به رو پر است. زایده قرمز رنگ بر روی صورت و در بالای سر وجود دارد.
بدن – کمی قوسی در بالا، گرایش به مستطیل شکل است. راه رفتن نه به آرامی و کند می باشد. در اردک تخمگذار، شکم تمایل به خم شدن است.
پاها مچ پا نارنجی است.مچ پا ضخیم و نسبتا بلند است.
رنگ –  رنگ بال اردک موسکووی از ارقام مختلف (به عنوان مثال، سفید، سیاه و سفید، سیاه و سفید با بال سفید) می باشد، اردک رنگ سفید مناسب ترین برای تولید گوشت است . اردک سفید مسکووی تولید گوشت سفید، ترجیح داده شده است . حدود ۹۰ درصد از نوع رنگ مورد استفاده برای تولید تجاری می باشد.

اردک آیلسبری
منشا اردک آیلسبری در فرانسه می باشد. ولی ادعا می شود اردک اصیل آیلسبری در استرالیا وجود دارد و این که آیلسبری آنچه که معمولا نامیده می شوند در واقع یک پکین است. هر دو نژاد آیلسبری و پکین بناماردک انگلیسی “نامیده می شود. آنها زودتر از موسکووی به عنوان اردک “سبز” به بازار عرضه شده است. اگر چه در آیلسبری گوشتواری خوبی ندارد، ولی از لحاظ تخمگذاری بهتر از موسکووی می باشد تخم اردک آیلسبری به رنگ سفید مایل به سبز است.

ویژگیهای فیزیکی اردک ایلسبری
سر – بزرگ، راست و طولانی است. این لایحه سفید یا گوشت های رنگی است اندازه سر ۱۵-۲۰ سانتی متر بوده و تقریبا صاف در خط با بالای جمجمه است.
بدن – پستان باید بسیار برجسته و بدن طولانی، گسترده و عمیق باشد. دم تنها به مقدار کمی خمیده است. استخوان قفسه سینه باید عملا با زمین موازی است. طریقه راه رفتن این نژاد آهسته و آرام در حرکت می باشد.
پاها – پاهای اردک تعادل بدن است. کوتاه، قوی و روشن نارنجی.
رنگ بال و پر سفید خالص و روشن و براق می باشد.اردک موسکووی

اردک پکینی
اگر چه تنها نژاد تجاری برای تولید گوشت اردک در جهان استفاده می شود، تولید تخم اردک پکینی ها بهتر از مسکووی و آیلسبری هستند. این نژاد در چین سرچشمه گرفته و محبوب ترین نژاد در ایالات متحده آمریکا و انگلستان که در آن بهبود ژنتیکی بسیار صورت گرفته است. پکین / آیلسبری صلیب همچنین محبوب ترین گوشت اردک تجاری مورد استفاده در استرالیا می باشد. مانند آیلسبری، اردک نژاد پکین به ندرت تخم گذاری می کند.  آنها یک نژاد عصبی هستند و باید به دقت به کار گرفته شود به طوری که تولید تخم اردک به اندازه افزایش وزن نمی باشد.
جوجه اردک پکینی  را برای تولید گوشت اردک بسیار خوب و لذیذ را می توان پرورش داده و مقرون به صرفه می باشد. جوجه اردک ها باید در درجه بالای دمایی در هفته های ابتدایی پرورش نگهداری کرد تا از تلفات مصون باشد و بتواند با تغذیه مطلوب گوشت با کیفیت تری تولید کند.
ویژگیهای فیزیکی اردک پکینی
سر – بزرگ، وسیع است. این لایحه نارنجی روشن کوتاه، پهن، ضخامت و کمی درشت است. چشم ها تا گشاد حدی آبی تاریک می باشد. گردن بلند و ضخیم است، و به خوبی به جلو در یک منحنی برازنده انجام شده است با منحنی کمی در گلو به طرف سر می باشد.
بدن – گسترده و طول متوسط، تنها با کمی فاصله بین پاها؛ آن را کوتاه تر از آیلسبری است. دم به خوبی گسترش یافته و بطرف بالا قوس گرفته.قفسه سینه برجسته و عمودی، شیب دار پایین در عقب است.
پاها قوی و مستحکم، ساق و پا نارنجی روشن است.
رنگ پر بال و پر کرم مایل به سفید است.رنگ گوشت اردک نژاد پکنی تقریبا زرد مایل به نارنجی است. این نژاد بخاطر دوره پرورش کم طرفداران زیادی در کشورمان وجود دارد.

 

ارسال یک نظر

X