بایگانی دسته بندی: بخش علمی



برای موفقیت در جوجه کشی پارامترهای مختلفی را باید رعایت نمود یکی از اینها تخم نطفه دار می باشد، تخم نطفه دار مطمئن را از کجا تهیه کنیم؟ در این مطلب به برخی از بازارهای روز و هفتگی شهرستان های مختلف کشور که بتوان تخم نطفه دار مطمئن را تهیه نمایید اشاره می کنیم. بازار […]

ادامه مطلب >


شترمرغ ها به طبقه پرندگان تعلق دارند و یکی از ۵ زیر راسته متعلق به سینه پهنان ( RATIETE ) محسوب می شوند. مشخصات عمومی شترمرغ در این مطلب به اختصار توضیح می دهیم. به طور کلی پرندگان از نظر قدرت پرواز به دو دسته زیر قابل تقسیم می باشند:  ( CARINATAE ) کاریناتا: آنهایی […]

ادامه مطلب >


سویه های مختلف اردک اهلی سویه های زیادی از اردک های اهلی در دنیا وجود دارد که این سویه ها به رده های تخمگذار، گوشتی، دومنظوره و تزئینی تقسیم می‌شوند. اینک به معرفی این سویه و نژادها می پردازیم:نژادهای متعددی از اردک( مرغابی) اهلی در دنیا وجود دارد که این نژادها به رده های تخمگذار، […]

ادامه مطلب >


آموزش جوجه کشی غاز غاز گونه‌ای از پرندگان است که متعلق به خانوادهٔ مرغابی‌سانان (Anatidae) هستند. خانواده مرغابی‌سانان شامل قوها و اردکها نیز می‌شود. این نوع از غازها در زیرخانواده غازسانان (Anserinae) و به گروه آنسرینی (Anserini) تعلق دارند. تعدادی از مرغابیها که از خانواده مرغابی‌های وحشی هستند به نام غاز معروفند. غازها پرندگان نسبتاً […]

ادامه مطلب >


کیفیت جوجه کشی واژه کیفیت جوجه تمامی متغیرهایی را شامل می شود که به طور مستقیم در کسب اطمینان از قابلیت جوجه برای دستیابی به بهره وری مناسب دخیل هستند. سلامتی جوجه یکی از اجزای اصلی کیفیت جوجه است. کنترل این جنبه از کیفیت با کسب اطمینان از اینکه جوجه حامل و مبتلا به گروه […]

ادامه مطلب >


هدف از پرورش کبک بیش از هر چیز، می بایستی هدف از پرورش کبک مشخص و تعریف شود. سه هدف مجزا و بعضاً طبق شرایطی توأم به شرح زیر می تواند در پرورش کبک مورد توجه قرارگیرد. پرورش کبک مولد. تولید جوجه یک روزه. تولید نیمچه گوشتی. در پرورش کبک مولد؛ کبک دار، جوجه یک […]

ادامه مطلب >


جوجه کشی به دو صورت طبیعی و مصنوعی وجود دارد. در نوع طبیعی مرغ کرچ مدت زمانی را روی تخمها می خوابد تا جوجه ها از تخم خارج شوند اما در جوجه کشی مصنوعی از ماشینهای جوجه کشی استفاده می شود. محاسن روش مصنوعی جوجه کشی : ۱) نیازی به مرغ کرچ وجود ندارد . […]

ادامه مطلب >


برای آماده سازی تخم ‌های نطفه ‌دار حتما باید موارد زیر را بصورت طبقه بندی انجام داد تا بتوان بهترین جوجه کشی و بالاترین درصد هچ را کسب کرد. برای انتقال دادن تخم‌ها از اتاق نگهداری به درون دستگاه جوجه‌کشی ابتدا باید آنها را به مدت شش الی هشت ساعت در دمای معمولی اتاق حدود […]

ادامه مطلب >


جوجه کشی از تخم نطفه دار قبل از قرار دادن تخم نطفه دار قابل جوجه کشی در دستگاه جوجه کشی، برق ماشین جوجه کشی را وصل و مطمئن شوید که دمای داخل دستگاه در حدود ۳۷.۵ -۳۸  درجه سانتی گراد است. لازم است برای این کار حدود ۲۴ ساعت قبل دستگاه جوجه کشی را روشن […]

ادامه مطلب >


ضریب تبدیل پرندگان بهبود متناوب ضریب تبدیل پرندگان عملکرد پرنده در صنعت طیور تجاری در طول چند دهه اخیر نشان داده است. جوجه های گوشتی وزن حدود ۲.۵ کیلوگرم در ۳۹ روز، با وزن متعادل با ضریب تبدیل غذایی از ۱.۶ کیلوگرم خوراک به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است. مرغ تخمگذار در گله […]

ادامه مطلب >