آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی

سه شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۶ آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی

آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی : برای موفقیت در بهبود جوجه درآوری نیاز به آموزش داریم. در این بخش آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی را بصورت مختصر خدمت شما توضیح می دهیم.

آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی

اخیرا افزایش جوجه کشی ها در خانه به دلیل محبوبیت بیشتری از انواع پرندگان در مزارع های کوچک و خانه آموزش های را این کاربران در رابطه با کار با دستگاه جوجه کشی خانگی باید ببینند.  جوجه کشی را می توان بعنوان یک شغل پرسود و لذتبخشی نام برد که در یک پروسه زمانی مشخص برای هر پرنده تبدیل به جوجه می شوند.

در حالی که هزینه های خرید دستگاه جوجه کشی صنعتی بسیار بالا است، یک روند نسبتا ساده برای ایجاد یک دستگاه جوجه کشی خانگی در خانه است. برای جوجه کشی مهمترین و اولین گام خرید دستگاه جوجه کشی خانگی از یک شرکت یا فروشگاه اینترنتی مطمئن می باشد. دستگاه جوجه کشی با کیفیت باید شرایط لازم را داشته باشد. ائم از گارانتی محصول ، نوع سیستم کنترل و سنسورهای دما و رطوبت ( دقت بالا و خطای حداقل ) ، چرخش اتومات و نرم ، نوع تهویه و خروجی دی اکسیدکربن ، جنس بدنه ( فلز گالوانیزه بهترین نوع بدنه ، از لحاظ عایق بندی برای جوجه کشی می باشد)

آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی

تهیه تخم نطفه دار

مرحله بعد از خرید دستگاه جوجه کشی اتوماتیک ، خرید تخم نطفه دار از مراکز فروش مطمئن می باشد. تخم نطفه دار خوب را باید از سایز و وزن ، تخم رنگ پوسته ( به حالت پوست پوست و لک نباشد ) بهترین تخم نطفه دار در دامنه وزنی ۵۰ تا ۶۰ گرم و بصورت استاندارد از لحاظ مشهود بودن تیزی و سر گرد باشد.

تخم نطفه دار باید از گله های با نرینگی جوان و سرحال تغذیه مناسب جمع آوری شوند ، تخم نطفه دار ها حداقل بین ۲ تا ۱۰ روز را به دستگاه جوجه کشی منتقل نمایید.

روشن نمودن دستگاه جوجه کشی

بعد از تهیه تخم نطفه دار ، دستگاه جوجه کشی را روشن کنید و حتما دفترچه آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی یا مطالب علمی دی کیو شاپ را مطالعه نمایید.

تست دستگاه جوجه کشی

بعد از آن بمدت ۲۴ ساعت دستگاه جوجه کشی خالی روشن بماند تا اگر مشکلی در رابطه با تنظیمات فنی می باشد نشان دهد. بعد از این مدت تخم نطفه دار ها را با حوله نرم تمیز کرده و در شانه های مخصوص جوجه کشی قرار دهید و بر روی راک جایگذاری نمایید. محلول ضدعفونی را حتما” همراه تخم نطفه دار در کف دستگاه جوجه کشی قرار دهید و بمدت ۳ روز بماند. دماسنج جیوه ای و رطوبت سنج عقربه ای خود را اضافه کنید.  تا از صحت سیستم کنترل مطمئن شوید ( یکی از مزیت های دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ ) از آنجا که عملکرد اصلی انکوباتور نگه داشتن درجه حرارت و رطوبت در داخل آن در سطح مطلوب است، مطمئن شوید که دماسنج / سنج دارای میزان بالای دقت است.

یک کاسه آب اضافه کنید. این منبع رطوبت شما خواهد بود. همچنین در داخل ظرف یک اسفنج قرار دهید تا بتوانید مقدار رطوبت را به آسانی تنظیم کنید. تنظیمات دما و رطوبت را مجدد چک نمایید تا مطمئن شوید تنظیمات کارخانه است، دما مرحله ستر : ۳۷.۷ درجه ، رطوبت : ۵۵ درصد تا سه روز آخر باقی می ماند. برای مرحله هچر دما ماشین جوجه کشی : ۳۷.۲ ، رطوبت هچر : ۶۵- ۷۰ درصد و ضمنا” چرخش در سه روز آخر ثابت می شود.

دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ

برای اطمینان از تخم نطفه دار باید بعد از ۷ تا ۱۰ روز کندلینگ نمایید، تخم نطفه دار ها را با چراغ قوه با نور قوی نطفه بینی کنید و تخم های سیاه و سفید را از دستگاه بیرون کنید ، تخم هایی که دارای رگه های عنکبوتی می باشد این نوع تخم ها نطفه دار بوده و در دستگاه جوجه کشی باقی می مانند.

جوجه در آوری از دستگاه جوجه کشی

تعداد محدودی از جوجه ها در پایان ستر از تخم ها بیرون می آیند، از اول روز ۱۹ جوجه کشی تخم نطفه دار ها را از شانه به سبد هچری منتقل نمایید و درپوش سبد را حتما ببندید تا جوجه ها به پایین پرت نشوند. دما و رطوبت مرجله هچر را تنظیم کرده و چرخش را ثابت نمایید. جوجه ها به مرور زمان تخم ها را شکسته و به دنیای جدید منتقل می شوند و شروع زندگی را با شکستن دور تخم آغاز می کنند بهتر است جوجه ها ۱۰ ساعت داخل دستگاه جوجه کشی بمانند تا خشک شوند. اولین علائم برای خروج جوجه ها و منتقل به اتاق پرورش ، پرهای خشک پشت گردن می باشد. و این بود گوشه ای از خلقت پروردگار عزوجل.

آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *