استراتژی های تغذیه ای در مرغ های مادر گوشتی

اصول تغذیه مرغ

همان گونه که پیشرفت های هر ساله ژنتیک موجب بهبود عملکرد مرغ های مادر گوشتی می گردد ؛ تغییراتی در مدیریت پرنده نیز باید رخ دهد . قطعا با پیشرفت هایی که در زمینه مرغ گوشتی رخ داده و همچنان ادامه دارد انتظار می رود تا در بازه زمانی مشابه و به طور همزمان این تغییرات در مرغ های مادر نیز رخ داده و اعمال گردد .

دانش مرتبط با نیازهای انرژی و آمینو اسید ؛ مدیریت استرس و دفع مواد زاید در مرغ های مادر ؛ ما را به اعمال تکنیک های مدیریتی جدید ملزم می کنند. برای مثال تحقیقات نشان داده اند که دوره پرورش می تواند تاثیرات قابل ملاحظه ای بر عملکرد متعاقب پرنده داشته باشد.

پیشنهادات برای برنامه های پرورش پولت و فرمولاسیون خوراک مرغ های مادر با تمرکز بر وزن بدن و همچنین ترکیب بدن پرنده ؛ جهت رسیدن به ترکیب بهینه بدن و بهبود تولید جوجه توسعه و ادامه خواهد داشت .

 

تفاوت های گله مرغ مادر

تفاوت های زیادی در گله ها وجود دارد که مربوط به تولید جوجه می باشد . آمار و داده های بدست آمده از عملکرد مرغ مادر نشان داده است که کشورهایی مانند ایالت متحده در شاخص های عملکردی در یک گونه مشابه بطور بارزی رشد کندتری نسبت به سایر مناطق جهان دارند. این تفاوت بخصوص در مرغ های مادر سنگین تر با رشد سریع و پر بازده رخ می دهد.

بسیاری از شرکت های ایالت متحده بر هزینه های دوره پرورش تمرکز کرده و غالبا” در اعنال تغییرات تاثیرگذار بر پرورش پولت که ممکن است بر عملکرد متعاقب پرنده موثر باشد سهل انگاری می کنند. برای یک موسسه جوجه کشی ، تولید جوجه یک روزه ، کنترل هزینه ها برای رقابت ضروری است اما باید تعادل بین کاهش هزینه ها و عملکرد قیمت جوجه یک روزه برقرار باشد.

تغذیه پروتئین بالا بلدرچین

تغذیه زود هنگام جیره پروتئین بالا

تحقیقات بر روی مرغ مادر در دانشگاه Auburn ، تاثیر تغذیه زود هنگام پروتئین بر ترکیب بدن و عملکرد تولید مثلی را کشف کردند . در اولین مطالعه مرغ ها با جیره استارتری که کالری برابر داشت با سطوح ۱۲ ؛ ۱۶ یا ۲۰ درصد پروتئین خام بمدت ۶ هفته تغذیه شدند . ( دانسیته آمینه اسیدها مقیاسی است برای سطوح پروتئین )

مصرف پروتئین تا ۶ هفته ۱۷۷ ؛ ۲۳۱ و ۲۷۸ گرم به ترتیب برای ۱۲ ؛ ۱۶ و ۲۰ درصد پروتئین آزمایشی بوده است . یکنواختی گله ، طول شانک و گوشت سینه با مصرف پروتئین خام تغذیه ای افزایش یافت در حالی که چربی لاشه کاهش یافت .

این رابطه با تحقیقات داخلی در دانشگاه اوکلاهاما اثبات گردیده که نشان می دهد مصرف زود هنگام پروتئین خام موجب افزایش رشد پیوسته بافت Lean ، توده اسکلتی و یکنواختی گله گردیده است .  با افزایش سطوح پروتئین استارتر ، تولید تخم نطفه دار افزایش پیدا کرد و که با تولید تخم کل و تخم نطفه دار تا ۳۱ هفته در گروه پروتئین ۲۰ درصد ، بالاترین میزان بوده است . وزن تخم و چگالی ویژه در هر تیمارها ( نمونه ها ) یکسان بوده است . بنظر می رسد سرعت رشد ایده آل در طول هفته های اول زندگی جوجه بطرز مثبتی بر عملکرد مرغ تاثیر گذار است .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور به دی کیو شاپ اعتماد کنیم ؟

دارای نماد اعتماد الکترونیک
ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی کشور
وب سایت منتخب مردمی در جشنواره وب ایران ( سال 1395 )


برترین سایت فروشگاهی
logo-samandehi