تولید و پرورش بلدرچین

جوجه بلدرچین

تولید و پرورش بلدرچین

تولید بلدرچین یک حرفه و شغل نو پا و با سود بالایی می باشد که امروزه طرفداران زیادی دارد، تولید بلدرچین با گوشت ارگانیک و پروتئین بالا از علل های محبوبیت این نوع گوشت در میان مصرف کنندگان می باشد. هر یک از حدود ۱۳۰ گونه از پرندگان وحشی دم کوتاه  وکوچک می باشند. بلدرچین ها طبقه بندی در خانواده قرقاولان و  ماکیانسانان بوجود آمده اند. بلدرچین شبیه کبک می باشد اما معمولا از لحاظ جثه کوچکتر و ضعیف تر می باشند . ۹۵ گونه از بلدرچین در دنیای قدیم از قرقاولان در هر کدام از دو زیر تیره طبقه بندی شده است.

تصمیم بگیرید که آیا شما قادر به پرورش بلدرچین خواهد بود. پرورش بلدرچین مواردی می تواند سخت باشد. شما باید به یک مقدار زیادی از فضای خانه را به پرورش بلدرچین اختصاص دهید. شما باید به صرف مقدار زیادی از پول را در تهیه غذا، آب و محیط برای بلدرچین در نظر بگیرید، واینکه باید وقت خود را در پرورش بلدرچین بگذارید تا به یک تولید مطلوب و فروش مناسب و موفق برسید.


تولید بلدرچین
بهترین فصل پرورش و تولید بلدرچین طول فصل های بهار یا تابستان می باشد. این فصل از لحاظ دما و شرایط آب و هوایی مناسب پرورش  بلدرچین  می باشد. عمدتا در طول فصول بهار و تابستان زمان تخم گذاری مطلوبی برای بلدرچین می باشد. اطمینان حاصل کنید که فضای کافی برای پرورش و تولید بلدرچین را دارید. اگر چه بلدرچین ها به فضای زیادی نیاز ندارند، ولی برای تولید بلدرچین با گوشت مطلوب تر ، هر ۵۰ – ۶۰ قطعه
بلدرچین نیاز به حداقل ۱ متر مربع از فضای کف سالن را اشغال می کنند.  اگر شما پرورش بلدرچین خود را به عنوان یک حرفه یا کارآفرینی در نظر گرفته اید باید از یک سالن کوچک برای حداقل تعداد ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ قطعه بلدرچین در نظر بگیرید تا بتوانید براحتی به کشتارگاه ها تحویل دهید و سود در نظر گرفته برای شما قابل محاسبه باشد.  با یک دستگاه جوجه کشی ۴۲۰۰ عددی تخم بلدرچین می توانید تولیدی کوچک راه اندازی نمایید.

تغذیه بلدرچین

تغذیه مناب برای تولید بلدرچین عمدتا از دانه و انواع توت ها بلکه برگ، ریشه، و برخی از حشرات می باشد.  ولی بصورت پرورشی در سالن ها نگهداری می شود که تغذیه آن از انواع مواد پروتئینی و انرژی با جیره نویسی پروتئین بالا استفاده می شود . بلدرچین دو منظوره می باشد هم از گوشت آن استفاده می شود که بصورت بلدرچین گوشتی بهره می برند و معمولا بعد از ۴۵ روز بعنوان گوشتی در بازار عرضه می شود. بلدرچین مولد و گوشتی بعد از ۴۵ روز وزن ۲۵۰ -۳۰۰ گرم دارد که بلدرچین آماده طبخ هر ۴-۵ عدد ۱ کیلوگرم وزن لاشه می باشد. بلدرچین هم بصورت تخمگذار استفاده می شود که بطور نرمال یک بلدرچین تخمگذار در هفته ۵ عدد تخم تولید می کند که با این حال راندمان تخمگذاری خوبی دارد.

 

28 دیدگاه در مورد “تولید و پرورش بلدرچین

  • سه شنبه ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۵:۳۲
    Permalink

    سلام.خسته نباشید.من دیروز از اقای مهندس عشریه ۱۸۰تا تخم بلدرچین گرفتم اینارو چجوری نطفه سنجی باید کرد روز چندم؟ و اینکه این شونه های تخمی که خریدم یه جورین وقتی کناره ه ی شونه تخم میزاری تخما قشنگ سر جاش نمیره و یه وری میشه هم شونه ی مرغ اینطوریه و هم بلدرچین این مشکل ایجاد نمیکنه؟

    Reply
    • سه شنبه ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۶:۴۵
      Permalink

      سلام وقت بخیر
      تخم نطفه دار بلدرچین نیاز به نطفه سنجی ندارد و معمولا تخم نطفه دار ها به روز می باشد.
      تخم نطفه دار ها باید قسمت تیزی و کوچک آن بروی شانه مخصوص ستری بشیند و تا قبل هچر به همین حالت باقی بماند.

      Reply
  • جمعه ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ at ۲۱:۱۲
    Permalink

    سلام.خسته نباشین.ببخشید من از ۱۶۸ تخمی که درون دستگاه گذاشتم فقط ۴۰تاش دراومدن ازینا هم ۸تاشون هم غیر عادی بودنو مردن علتش به خاطر این فصله؟ دمای دستگاه که میزان بود در ۳ روز پایانی هم من فقط روزی یک بار در دستگارو باز میکردم برای رطوبت و در اوردن تخمای شکسته یعنی نصفشم در نیومدن بعضی از جوجه ها انگار عفونت به بدنشون چسبیده بود و از دستگاه بوی واقعا بدی میومد اینا دلیلش چیه صد تا تخم دیگه گرفتم میخوام بزارم تو دستگاه میترسم اینام خراب بشن.

    Reply
    • شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۰:۴۹
      Permalink

      سلام
      وقت بخیر/
      تخم نطفه دار را از کجا تهیه فرمودید؟ تخم نطفه دار قبل از ورود به دستگاه جوجه کشی حتما باید گرید بندی شود و بعد از ۷- ۱۰ روز نطفه بینی انجام دهید تا تخم های بدون نطفه (تخم های بد بو) از ماشین جوجه کشی خارج نمایید. شما با این کار تخم هایی که نطفه دار می باشد را هم در داخل دستگاه آلوده کردید و دستگاه جوجه کشی بوی نامطبوعی میدهد و باعث از بین بردن دیگر تخم های نطفه دار می شود و درصد جوجه کشی پایین می آید. هر جوجه ای که هچ شدن درب دستگاه را باز نکنید.

      Reply
  • شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۱:۵۱
    Permalink

    سلام.از اقای مهندس عشریه گرفتم شما گفتید تخم بلدرچین نیازی به نطفه سنجی نداره با این دفعه چهارمین دوره ی جوجه کشیمه تا به حال نصفه از تخمها هم سالم از تخم خارج نشدن میشه دلیلش به خاطر رطوبت کاذبی که نشون میده باشه؟روزی یک بار در دستگاه به خاطر اب باز بشه خوبه؟ نطفه سنجی باید سر چند دقیقه انجام بشه الان من ۱۱۰تا تخم مرغ داخل دستگاه گذاشتم. از بس خراب شدن میخوام در دستگارو باز کنم میترسم.

    Reply
    • شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۶:۲۳
      Permalink

      سلام
      دستگاه جوجه کشی شما برای چه شرکتیه؟ بله تخم نطفه دار بلدرچین نیازی به نطفه سنجی ندارد! دستگاه جوجه کشی بعد از ۲۴-۴۸ ساعت از شروع دوره باید کالیبره شود. باز و بسته کردن درب دستگاه درصد هچ پایین می آید . در فصل تابستان بخاطر رطوبت بالا ایجاد رطوبت کاذب در دستگاه جوجه کشی می شود.

      Reply
  • شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۸:۵۲
    Permalink

    خسته نباشید از همین سایت شما دیدم بلدرچین دماوند دستگاه کالیبره شده دوباره مگه باید کالیبره بشه؟!هنوز دقیق نمیدونم علت اینکه تخما خراب میشن و به جوجه تبدیل نمیشن چیه.

    Reply
    • یکشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ at ۰۹:۴۵
      Permalink

      سلام
      بله بعد از ۲۴ تا ۴۸ ساعت از گذاشتن تخم داخل دستگاه جوجه کشی ، سیستم کنترل باید کالیبره شود.
      می توانید به کمک کتابچه راهنما این کار را انجام دهید. و یا اطلاعات دقیق تر را از مهندس عشریه مطلع شوید.

      Reply
  • یکشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۰:۱۲
    Permalink

    سلام ببخشید متوجه نشدم یعنی بعد از هر دوره ی جوجه کشی باید از اول کالیره بشه.مهندس هدایتی که میگفتن فقط یک بار انجام میشه؟

    Reply
    • دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ at ۱۷:۲۵
      Permalink

      سلام
      کالیبره سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی یکبار انجام میگیرد. و تا زمانیکه سنسورها و یا سیستم کنترل تغییر نکرده نیازی به کالیبره مجدد نیازی ندارد.
      با تشکر/ دی کیو شاپ

      Reply
  • Pingback: پرورش بلدرچین طرح اقتصاد مقاومتی

  • Pingback: جوجه دهی بالا در دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ

  • چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ at ۰۰:۳۰
    Permalink

    سلام من تخم بلدرچین گذاشتم داخل دستگاه دراومدن الان ازجوجه ها دارن میمیرن دلیلش شیه؟
    ممنونم….

    Reply
    • پنجشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۶
      Permalink

      با سلام
      دمای پرورش بلدرچین در ۱۰ روز اول بسیار مهم می باشد! معمولا باید دمای کف ۳۵ درجه فیکس نمایید و راه تشعشع کف و دیواره ها را ببندید.

      موفق باشید

      گروه فنی دی کیو شاپ

      Reply
  • چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ at ۰۰:۳۳
    Permalink

    سلام من تخم بلدرچین گذاشتم داخل دستگاه دراومدن الان ازجوجه ها دارن کمکم بیهوش میشن ومیمیرن دلیلش شیه؟
    ممنونم….

    Reply
  • Pingback: پرورش بلدرچین طرح اقتصاد مقاومتی

  • چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ at ۲۱:۱۳
    Permalink

    با سلام . خسته نباشید . ببخشید من یه سوال داشتم . من یک روزه که بلدرچینام از دستگاه در اومده بعد از بیست و چهار بعد انتقالشون دادم به یه کارتن الان حالشون خوبه. آیا باید بهشون واکسن بزنیم؟چه واکسنی؟

    Reply
    • پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ at ۰۹:۱۸
      Permalink

      سلام
      مدت زمان جوجه کشی بلدرچین ۱۷ روز می باشد. چرا ۲۴ روز بطول انجامید؟!
      بلدرچین پرنده ای بیولوژیک می باشد و نیازی به واکسن ندارد.

      دی کیو شاپ

      Reply
      • شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ at ۲۱:۰۰
        Permalink

        خیلیی ممنون . ببخشید به سوال دیگرهم جواب بدید. خیلی ممنون.

        Reply
        • یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ at ۱۵:۵۰
          Permalink

          سلام
          به سوالات شما در رابطه با پرورش جوجه بلدرچین پاسخ داده شد

          دی کیو شاپ

          Reply
  • شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ at ۲۰:۵۹
    Permalink

    با سلام . خسته نباشید.ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم. بلدرچین های من با سلامت از دستگاه دراومدن ولی پس از گذشت دو روز از یازده عدد بلدرچین فقط سه تا زنده ماند و بقیه تلف شده اند. میشه بگید بعد از بیرون آوردن بلدرچین باید چیکارکنم.لطفا نکته به نکته بگید که چطور نگهشون دارم . خیلی ممنون از زحماتتون که به سوالات جواب میدین.خیلی ممنون

    Reply
    • یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ at ۱۵:۴۹
      Permalink

      سلام
      بعد از خروج جوجه ها از دستگاه جوجه کشی پارامترهای مختلفی را باید رعایت نمایید که مهمترین آنها دمای کف سالن می باشد که باید حدود ۳۵ درجه فیکس باشد و جوجه ها را در داخل یک دایره نگهداری نمایید که بیشترین تلفات جوجه بلدرچین کوتاهی در این بخش می باشد.
      موفق باشید

      دی کیو شاپ

      Reply
  • یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ at ۲۲:۱۹
    Permalink

    با سلام. خسته نباشید.من یک جوجه کشی ناموفقی داشتم.من احساس میکنم که بلدرچین های ماده من پیر شدن . آیا میشه احتمال تلف شدن جوجه ها به این خاطر باشد.با تشکر از زحماتتون.

    Reply
  • یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ at ۲۳:۵۵
    Permalink

    با سلام. خسته نباشید.من یک جوجه کشی ناموفقی داشتم.من احساس میکنم که بلدرچین های ماده من پیر شدن و تخم آنها جوجه کشی ناموفقی به من میدن. آیا به نظر شما مشکل این است یا چیز دیگه.باتشکر از زحماتتون.

    Reply
    • دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ at ۱۵:۵۷
      Permalink

      سلام دوست عزیز؛
      مشکل جوجه کشی شما چی بوده؟ اطلاعی ندارم از عدم نتیجه گیری جوجه کشی شما تا اضهار نظری کنم
      لطفا چگونگی عدم هچ مناسب بلدرچین یا هر پرنده را بفرمایید تا راهنمایی کنیم.

      موفق باشید

      دی کیو شاپ

      Reply
  • سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ at ۱۴:۵۱
    Permalink

    سلام.خسته نباشید.جوجه بلدرچینای من بعد از اینکه از دستگاه بیرون اومدند.حالشون خوب بود.ولی نمیدونم که چرا همشون یکی یکی تلف شدند. فقط از اونا دوتاشون باقی موند.به نظرتون مشکل چیه؟ باتشکر

    Reply
    • چهارشنبه ۰۱ شهریور ۱۳۹۶ at ۱۵:۰۹
      Permalink

      سلام
      جوجه بلدرچین بعد خروج از دستگاه جوجه کشی نیاز به دمای بالا دارد و این دما بهتره بر روی کف به حدود ۳۷ درجه سانتی گراد برسد تا تلفاتی نداشته باشد.

      دی کیو شاپ

      Reply
  • یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ at ۱۲:۵۱
    Permalink

    با ارض سلام و خسته نباشید.من از روستا تخم مرغی تهیه کردم که اسمش سساره.ولی نمیدوم که رطوبت و دماش باید چند درجه باشد.هرچه قدر تو گوگل سرچ کردم چیزهای بی ربط آورد بهم.لطفا کمکم کنید که باید در دستکاه دما و رطوبتش چند درجه باشد.

    Reply

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور به دی کیو شاپ اعتماد کنیم ؟

دارای نماد اعتماد الکترونیک
ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی کشور
وب سایت منتخب مردمی در جشنواره وب ایران ( سال 1395 )


برترین سایت فروشگاهی
logo-samandehi