جوجه کشی بوقلمون
جوجه کشی بوقلمون
4.5 (90%) 6 votes

جوجه کشی بوقلمون

جوجه کشی از بوقلمون با تخم نطفه دار مناسب شروع می شود و از آنجایی که بوقلمون ها سنگین وزن هستند میزان جفت گیری ناموفق در آنها زیاد می باشد و باعث زیاد شدن تخم های بی نطفه در جوجه کشی بوقلمون خواهد شد به همین دلیل در برخی نژآد های سنگین بوقلمون از عمل تلقیح مصنوعی استفاده می کنند.

اصول جوجه کشی بوقلمون

مهمترین چیز در عمل جوجه آوری بوقلمون درجه حرارت مناسب جهت رشد جنین می باشد همچنین تهویه و چرخش هوا نیز در دستگاه جوجه کشی نیز بسیار اهمیت دارند که اگر به درستی تنظیم نشود عوارض سنگین و جبران ناپذیری  در نحوه ی انجام جوجه کشی و پرورش بوقلمون خواهد داشت.

نکته : به هنگام هچ شدن جوجه بوقلمون ها صبر کنید تا تمامی جوجه ها متولد شوند و بعد اقدام به باز کردن درب دستگاه هچر کنید . جوجه بوقلمون ها در هفته ی اول به دمای ۳۵ درجه  و هفته ی دوم دمای ۳۲ درجه و هفته ی سوم دمای ۲۹ درجه و به ترتیب هفته های بعد ۲۶ و ۲۴ درجه نیاز دارند که استفاده از مادر مصنوعی برای گرم کردن جوجه بوقلمون ها توصیه می شود

دستگاه جوجه آوری بوقلمون

تمیز و ضدعفونی کردن دستگاه جوجه آوری بوقلمون قبل از انتقال تخم ها، نکته ای بسیار ضروری در موفقیت هچ تخم های نطفه دار می باشد. برای این کار می توانید از محلولی شامل %10 مایع سفید کننده و %90 آب استفاده کنید. محلول مورد نظر را با استفاده از یک دستمال تمیز به تمامی سطوح زده و آن را ضد عفونی کنید. قبل از قرار دادن تخم ها، دستگاه جوجه آوری را روشن کرده و اجازه دهید تنظیمات آن به ثبات برسد. دستگاه جوجه کشی باید حداقل 24 ساعت قبل از ورود تخم ها آماده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک