جوجه کشی بوقلمون

جوجه کشی بوقلمون

جوجه کشی از بوقلمون با تخم نطفه دار مناسب شروع می شود و از آنجایی که بوقلمون ها سنگین وزن هستند میزان جفت گیری ناموفق در آنها زیاد می باشد و باعث زیاد شدن تخم های بی نطفه در جوجه کشی بوقلمون خواهد شد به همین دلیل در برخی نژآد های سنگین بوقلمون از عمل تلقیح مصنوعی استفاده می کنند.

اصول جوجه کشی بوقلمون

مهمترین چیز در عمل جوجه آوری بوقلمون درجه حرارت مناسب جهت رشد جنین می باشد همچنین تهویه و چرخش هوا نیز در دستگاه جوجه کشی نیز بسیار اهمیت دارند که اگر به درستی تنظیم نشود عوارض سنگین و جبران ناپذیری  در نحوه ی انجام جوجه کشی و پرورش بوقلمون خواهد داشت.

نکته : به هنگام هچ شدن جوجه بوقلمون ها صبر کنید تا تمامی جوجه ها متولد شوند و بعد اقدام به باز کردن درب دستگاه هچر کنید . جوجه بوقلمون ها در هفته ی اول به دمای ۳۵ درجه  و هفته ی دوم دمای ۳۲ درجه و هفته ی سوم دمای ۲۹ درجه و به ترتیب هفته های بعد ۲۶ و ۲۴ درجه نیاز دارند که استفاده از مادر مصنوعی برای گرم کردن جوجه بوقلمون ها توصیه می شود

دستگاه جوجه آوری بوقلمون

تمیز و ضدعفونی کردن دستگاه جوجه آوری بوقلمون قبل از انتقال تخم ها، نکته ای بسیار ضروری در موفقیت هچ تخم های نطفه دار می باشد. برای این کار می توانید از محلولی شامل %10 مایع سفید کننده و %90 آب استفاده کنید. محلول مورد نظر را با استفاده از یک دستمال تمیز به تمامی سطوح زده و آن را ضد عفونی کنید. قبل از قرار دادن تخم ها، دستگاه جوجه آوری را روشن کرده و اجازه دهید تنظیمات آن به ثبات برسد. دستگاه جوجه کشی باید حداقل 24 ساعت قبل از ورود تخم ها آماده باشد.

2 دیدگاه در مورد “جوجه کشی بوقلمون

  • سه شنبه 08 مرداد 1398 at 12:12
    Permalink

    سلام من جوجه کشی بوقلون شروع کردم ولی هیچ کاریو بلد نیستم لطفن بهم توضیح بدین

    Reply
    • پنجشنبه 10 مرداد 1398 at 09:18
      Permalink

      سلام
      در بخش مطالب علمی توضیح داده . بهمراه دستگاه جوجه کشی کتاب راهنما تقدیم می شود که در رابطه با جوجه کشی بوقلمون و سایر پرندگان بصورت جامع اشاره شده است.4

      دی کیو شاپ

      Reply

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک