جوجه کشی سنتی
جوجه کشی سنتی
4.5 (90%) 10 votes

جوجه کشی سنتی

جوجه کشی سنتی از گذشته های دور در ایران رواج یافته بود به طوری که عشایرها و روستایی ها با داشتن تعدادی مرغ و خروس آنها را پرورش داده و از گوشت و تخم آنها برای نیاز های خانواده استفاده می کردند و گاهی تخم مرغ های تولید شده را به شهرها برده و به فروش می رسانند.امروزه با کمترین هزینه و تجهیزات صنعتی مانند دستگاه های جوجه کشی ، مرغ های خود را به صورت گله های کوچک پرورش می دهند.

جوجه کشی سنتی در روستا

با ما در ادامه همراه باشید تا بیشتر با جوجه کشی سنتی در روستا آشنا شویم.

  • کاهش یافتن مواد خوراکی مانند ذرت ، سویا و گندم
  • جهت بهبود تغذیه ی روستایی ها و ایجاد شغل و درآمد برای آنها
  • مرغ هایی که بومی هستند در مقابل شرایط زیست محیطی و بیماری ها بسیار مقاوم هستند.
  • مرغ بومی با پسمانده اضافی از غذای روستاییان تغذیه میشوند و هزینه ای جهت تغذیه پرداخت نخواهند کرد.
  • محصولاتی که در روستاها توسط طیور به دست می آیند محصولات ارگانیک هستند.
    و هیچ گونه داروی شیمیایی به یور تزریق نمی شود.
  • مرغ و تخم مرغ دررده مواد غذایی ما ارزش بالایی دارد و تامین این پروتئین از روستاییان میباشد.
  • جایگاه برای پرورش مرغ ها برای روستاییان بسیار راحت می باشد.
  • معمولا در زندگی های عشایری یخچال وجود ندارد و تخم مرغ نسبت به سایر پروتئین ها آسان تر نگهداری می شود که معمولا تخم مرغ های بی نطفه در حرارت معتدل 10 الی 14 روز تازه می مانند.
  • گوشت مرغ می تواند بهترین غذا برای افراد کهنسال یا بیمار در روستاها باشد.
  • خانواده هایی که زمین یا مکان ثابتی ندارند نیز می توانند حداقل چند مرغ را نگهداری کنند.
  • نگهداری و پرورش دادن مرغ های بومی بسیار آسان تر از مرغ های پرورشی صنعتی بوده و مقاومت بیشتر در مقابل شرایط زیستی دارند.
  • در روساتاها نیز زنان و دختران هم می توانند از کله های کوچک نگهداری کنند که می تواند درآمدی هم برای خانواده باشد.
  • پرورش و نگهداری طیور نیز می تواند سرگرمی بسیار خوبی برای کودکان روستایی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک