جوجه کشی سنتی

جوجه کشی سنتی
جوجه کشی سنتی
4.4 (88.89%) 9 votes

جوجه کشی سنتی

جوجه کشی سنتی از گذشته های دور در ایران رواج یافته بود به طوری که عشایرها و روستایی ها با داشتن تعدادی مرغ و خروس آنها را پرورش داده و از گوشت و تخم آنها برای نیاز های خانواده استفاده می کردند و گاهی تخم مرغ های تولید شده را به شهرها برده و به فروش می رسانند.امروزه با کمترین هزینه و تجهیزات صنعتی مانند دستگاه های جوجه کشی ، مرغ های خود را به صورت گله های کوچک پرورش می دهند.

چرا پرورش و نگهداری مرغ ها در روستاها اهمیت دارد؟

  • کاهش یافتن مواد خوراکی مانند ذرت ، سویا و گندم
  • جهت بهبود تغذیه ی روستایی ها و ایجاد شغل و درآمد برای آنها
  • مرغ هایی که بومی هستند در مقابل شرایط زیست محیطی و بیماری ها بسیار مقاوم هستند.
  • مرغ های بومی با پسمانده های اضافی از غذای روستاییان تغذیه می شوند و هزینه ای جهت تغذیه پرداخت نخواهند کرد.
  • محصولاتی که در روستاها توسط طیور به دست می آیند محصولات ارگانیک هستند و هیچ گونه داروی شیمیایی به یور تزریق نمی شود.
  • مرغ و تخم مرغ در رده ی مواد غذایی ما ارزش بالایی دارد و تامین این پروتئین ها از روستاییان می باشد.
  • جایگاه برای پرورش مرغ ها برای روستاییان بسیار راحت می باشد.
  • معمولا در زندگی های عشایری یخچال وجود ندارد و تخم مرغ نسبت به سایر پروتئین ها آسان تر نگهداری می شود که معمولا تخم مرغ های بی نطفه در حرارت معتدل ۱۰ الی ۱۴ روز تازه می مانند.
  • گوشت مرغ می تواند بهترین غذا برای افراد کهنسال یا بیمار در روستاها باشد.
  • خانواده هایی که زمین یا مکان ثابتی ندارند نیز می توانند حداقل چند مرغ را نگهداری کنند.
  • نگهداری و پرورش دادن مرغ های بومی بسیار آسان تر از مرغ های پرورشی صنعتی بوده و مقاومت بیشتر در مقابل شرایط زیستی دارند.
  • در روساتاها نیز زنان و دختران هم می توانند از کله های کوچک نگهداری کنند که می تواند درآمدی هم برای خانواده باشد.
  • پرورش و نگهداری طیور نیز می تواند سرگرمی بسیار خوبی برای کودکان روستایی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

چطور به دی کیو شاپ اعتماد کنیم ؟

دارای نماد اعتماد الکترونیک
ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی کشور
وب سایت منتخب مردمی در جشنواره وب ایران ( سال 1395 )


logo-samandehi
نماد اعتماد الکترونیک