جوجه کشی قرقاول

جوجه کشی قرقاول

در دوره ای زندگی می کنیم که می توان با کسب و کار های سرگرم کننده و در عین حال پر سودی از زندگی لذت ببریم جوجه کشی قرقاول یکی از آنهاست که در میان پرورش انواع پرنده یکی از پرسودترین ها به شما می آید. به همین دلیل است که در سال های گذشته شاهد افزایش چشمگیر پرورش و نگهداری قرقاول در ایران بوده ایم.

پیش از آغاز پروسه جوجه کشی قرقاول و پیش از هر اقدامی باید این مسئله را در نظر داشته باشید که شیوه های مراقبت و نگهداری از تخم ها پیش از شروع جوجه کشی اولین اولویت کار شماست. از ذخیره کردن تخم هایی با پوست نازک و همچنین ترک خورده خود داری کنید چرا که تخم هایی با این خصوصیات توانایی حفظ رطوبت مورد نیاز جنین را ندارند و همین امر نیز باعث بروز بیماری ها می شود.

آشنایی با جوجه کشی قرقاول

یکی دیگر از مواردی که از اهمیت بالایی برخوردار است سایز تخم هاست. اندازه ی تخم ها باید مناسب باشد. تخم هایی که اندازه بزرگتری دارند هچ را کم می کنند و آن هایی که سایزشان کوچک است جوجه هایی بسیار ریز را در خود جای می دهند. پس با توجه به این موارد بهتر است از تخم های طبیعی و البته تمیز استفاده کنید.

آموزش جوجه کشی قرقاول

شرایط انتخاب تخم قرقاول

پیش از آغاز پروسه جوجه کشی قرقاول و پیش از هر اقدامی باید این مسئله را در نظر داشته باشید که شیوه های مراقبت و نگهداری از تخم ها پیش از شروع جوجه کشی اولین اولویت کار شماست. از ذخیره کردن تخم هایی با پوست نازک و همچنین ترک خورده خود داری کنید چرا که تخم هایی با این خصوصیات توانایی حفظ رطوبت مورد نیاز جنین را ندارند و همین امر نیز باعث بروز بیماری ها می شود

شرایط نگهداری تخم قرقاول

مکان و شرایط جوجه کشی موضوع بعدی است که باید به آن دقت کنید. تخم ها را باید در شرایط مرطوب و خنک با دمای 14 الی 16 درجه ی سانتی گراد به همراه 73 الی 75 درصد رطوبت نگهداری کنید. اگر فرایند ذخیره سازی تخم ها بیشتر از 5 یا 6 روز طول کشید باید هر کدام را در روز 2 بار بچرخانید. ایده آل ترین بازه زمانی برای نگهداری از تخم ها 7 تا 8 روز است و اگر تا 10 یا 12 روز هم طول کشید مشکلی پیش نمی آید اما از 12 روز به بعد میزان هچ تخم ها به شدت پایین می آید.

مکان و دستگاه جوجه کشی قرقاول

دستگاه جوجه کشی قرقاول را در یک اتاق قرار دهید.اگر می توانید اتاق را استریل کنید و در شرایطی کاملا بهداشتی نگه دارید. با این کار از ورود آلودگی های خارجی تا حدی جلوگیری خواهد شد. خود دستگاه جوجه کشی پیش از چینش تخم ها باید استریل گردد.تا عاری از هر گونه میکروب و باکتری باشد. این کار میزان زیادی در جوجه در آوری کمک خواهد نمود.توجه کنید پس از پایان هر دوره دستگاه از میکروب پاکسازی گردد.

روش جوجه کشی قرقاول

دوره جوجه کشی قرقاول

دوره ی فرایند جوجه کشی قرقاول ها حدود 24 الی 26 روز می باشد. با گذشت 21 روز تخم ها را از ستر به هچر منتقل می کنند. بیشتر مشکلات که غالبا در این فرایند تخم قرقاول بوجود می آیند مربوط به بی دقتی در کنترل میزان دما و رطوبت می باشد. دما و رطوبت دو فاکتور بسیار مهم هستند که کم یا زیاد از حد بودنشان می تواند منجر به ضعیف شدن یا خروج سخت از تخم و یا حتی مرگ جنین شود.

نکته : دمای مناسب برای جوجه کشی تخم قرقاول بین 32 الی 38 درجه ی سانتی گراد می باشد.

شرایط جوجه آوری قرقاول

بعد از توجه به این موارد ، حالا باید شرایط تهویه ی هوای محیط دقت کنید. باید میزان اکسیژن مورد نیاز جنین تامین شود تا جنین بتواند رشد کرده و به صورت موفقیت آمیز از تخم خارج شود. برای آشنایی بیشتر و اصولی با انواع مختلف روشهای جوجه کشی می توانید به مطالب سایت دی کیو شاپ مراجعه کنید.

به این نکته دقت کنید که تقاضای بازار برای گوشت و تخم قرقاول بسیار بالا بوده و شما می توانید به سادگی و با یک ماشین جوجه کشی قرقاول کار خود را به راحتی حتی در منزلتان شروع کنید. چرا که این دستگاه ها کم مصرف هستند و برق خانه تامین کننده نیاز موتور آنها است.

دستگاه های جوجه کشی دی کیو شاپ تمام اتوماتیک و هوشمند دارای سیستم کنترل سخنگو و روز شمار همراه با قابلیت انتخاب پرنده می باشد . این دستگاه ها به شما امکان پرورش هر نوع پرنده ای را میدهد ، جهت خرید و مشاوره می توانید با واحد فروش شرکت تماس گرفته و سفارش خود را ثبت نمایید.

برچسب ها :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.