صفر تا صد جوجه کشی و پرورش طیور

صفر تا صد جوجه کشی

صفر تا صد جوجه کشی

صفر تا صد جوجه کشی : برای شروع کار پرورش طیور نیاز به دستگاه جوجه کشی از کمپانی مطمئن هستیم . برای خرید دستگاه جوجه کشی باید از لحاظ فنی به سیستم کنترل و سنسور دستگاه جوجه کشی اطمینان کسب نمایید. بهترین نوع سیستم کنترل ، طرح PLC و بهترین و دقیق ترین نوع سنسور ، ۲NTC می باشد . گام بعدی برای انتخاب دستگاه جوجه کشی مطمئن ، گارانتی و خدمات پس از فروش بی قید و شرط و پاسخگو می باشد که می توان قبل از خرید از شرکت مربوطه و یا مشتریان سابق همان شرکت جویا شد.

بعد از خرید دستگاه جوجه کشی باید مکان مناسبی را در نظر گرفت تا دستگاه بهترین بازدهی را داشته باشد ، مکان دستگاه جوجه کشی مهم می باشد ، باید در دمای بین ۲۲ – ۳۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود ، دستگاه در مکان دور از نور مستقیم خورشید قرارگیرد تا گرمای مستقیم خورشید به دستگاه فشار وارد نکند . دستگاه در جای تمیز و به دور از آلودگی نگهداری شود . دوره اول دستگاه جوجه کشی نیازی به ضدعفونی ندارد. دوره های بعد می توانید انجام دهید ، بهترین نوع ضدعفونی ، محلول جرمی ساید پی و محلول نانوسید می باشد که برحسب سایز دستگاه و تعداد تخم نطفه دار و توصیه شرکت جوجه کشی ضدعفونی نمایید.

دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ

 

صفر تا صد جوجه کشی

بعد از انتخاب مکان مناسب دستگاه جوجه کشی ، دستگاه را روشن کنید. برق دستگاه را با واسطه محافظ برق صنعتی به برق بزنید تا در مقابل نوسانات برق کمتر به دستگاه فشار بیاید. بگذارید دستگاه به مدت ۲۴ ساعت روشن بماند تا اگر مشکلی در حین حمل و نقل داشته را نشان دهد . در این مرحله باید به دنبال تخم نطفه دار مطمئن باشید ، معمولا کمپانی های تولید و فروش دستگاه جوجه کشی مراکز قابل اعتمادی را در نظر دارند می توانید از آن مراکز معرفی شده تخم نطفه دار تهیه نمایید . تخم نطفه دار خریداری شده را با پارچه خشک تمیز نمایید و بصورت عمودی ( سر تیز تخم نطفه دار به سمت پایین باشد ) بر روی شانه ها جایگذاری نمایید . تخم نطفه دار ها بعد از جایگذاری بر روی شانه ها به دستگاه منتقل نمایید . دما و رطوبت و تهویه در مرحله ستر و هچر را طبق جدول زیر انجام دهید.

چرخش تهویه رطوبت دما مرحله

دارد

۳۸.۲ ۵۵ %

۳۷.۷

ستر

ندارد ۳۸

۶۵-۷۰ %

۳۷.۲ هچر

 

نطفه سنجی ( کندلینگ ) در جوجه کشی بسیار مهم می باشد که معمولا در ۷ تا ۱۰ روز اول جوجه کشی انجام می شود . نطفه بینی تخم نطفه دار ها را با چراغ قوه با نور قوی ( SMD ) که بسیار پر نور می باشد می توان تخم نطفه دار ها را بازبینی نمایید . تخم نطفه دارها دارای رگه های عنکبوتی می باشند و تخم هایی که با این علائم نمی باشند باید از دستگاه جوجه تخلیه شود . تا تخم نطفه دارهای دیگر را آلوده نکند.

کندلینگ تخم نطفه دار

صفر تا صد جوجه کشی

بعد از طی پروسه زمانی ۱۹ روز تخم نطفه دار ها از شانه ستری به سبد مخصوص هچری منتقل می شوند و دما و رطوبت و تهویه دستگاه را طبق جدول بالا برای مرحله هچری تنظیم نمایید و تا موعد خروج اولین جوجه درب دستگاه را باز ننمایید. جوجه ها کم کم مرحله هچر را طی کرده و زندگی جدیدی را با خروج از تخم نطفه دار آغاز می کنند. و جوجه های هچ شده به سالنی که از قبل آماده کردید که دمای کف آن ۳۰ – ۳۵ درجه سانتی گراد می باشد منتقل نمایید . تا ۲ روز اول زندگی جوجه ها ، آب و شکر + مولتی الکترولیت داده شود و بعد از آن دان پلیت بصورت رده بندی به جوجه ها دهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چطور به دی کیو شاپ اعتماد کنیم ؟

دارای نماد اعتماد الکترونیک
ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی کشور
وب سایت منتخب مردمی در جشنواره وب ایران ( سال 1395 )


برترین سایت فروشگاهی
logo-samandehi