مدیریت جوجه گوشتی
مدیریت جوجه های گوشتی
5 (100%) 2 votes

مدیریت جوجه های گوشتی

مدیریت جوجه گوشتی : برای هرچه بهتر در بحث تولید و یا پیشگیری از بیماری های طیور باید به مدیریت جوجه های گوشتی به صورت ویژه مورد بررسی قرار گیرد تا دوره پرورش بدون حداقل تلفات و بهترین ضریب تبدیل و جوجه های دارای وزن بالاتری بدون عفونت های احتمالی در طول مدیریت پرورش بهره برد.

سلامت پرنده بالاترین اهمیت را در طی دوره پرورش جوجه کشی دارد. سطح پایین سلامت گله تاثیر منفی بر روی تولید و مدیریت گله دارد که شامل نرخ رشد، ضریب تبدیل خوراک، قابلیت زنده مانی و مرحله درمان است. شروع دوره پرورش باید با تهیه جوجه یک روزه ای که از دستگاه جوجه کشی هچ می شود، انجام می کیرد.

بعد از جوجه کشی جوجه ها در طی پروسه زمانی بین 10 تا 12 ساعت بعد از خشک شدن پر جوجه ها از دستگاه جوجه کشی خارج می شود. جوجه ها بعد از خروج از دستگاه به سالن پرورش جوجه ها منتقل می شوند قبل از ورود جوجه ها به سالن ، سالن پرورش 48 ساعت قبل ضدعفونی شود و پوشال پهن گردد، دانخوری و آبخوری از دان و آب پر شود.

مدیریت جوجه های گوشتی در ایران

جوجه های تازه هچ شده تا 2 روز  به دلیل تغذیه از کیسه زرده نیازی به تغذیه دستی ندارند و در این مدت با آب و شکر و مولتی الکترولیت پذیرایی می شوند. بعد از این مدت تغذیه شروع می شود و دان پلیت مخصوص جوجه ها را در دانخوری جوجه ها ریخته و به ازای هر 50 قطعه جوجه یک دانخوری دو تیکه مخصوص جوجه ها استفاده می شود.

مطالب مرتبط : مدیریت سالن مرغداری

برای کنترل بیماری در داخل فارم پرورش مدیریت جوجه های گوشتی به موارد ذیل مراجعه نمایید:

1 – پیشگیری از بیماری ها

2 – کشف سریع عوامل ضدسلامتی و بیماری

3 – درمان و تشخیص بیماری

به منظور تشخیص زود هنگام و مداخله هدفمند لازم است که تمامی پارامترهای تولید ، به صورت منظم بررسی گردند. مداخله زودهنگام در امر کنترل بیماری به امر پیشگیری از بیماری های مرتبط و موفقیت امر پرورش گله کمک خواهد نمود.

مدیریت جوجه گوشتی

معیارهای تولید که در بالا ذکر گردید شامل تعداد جوجه مرده در هنگام ورود جوجه 1 روزه ، وزن بدن در 7 روزگی ، تلفات روزانه و هفتگی ، مصرف آب ، افزایش وزن روزانه و بازدهی ضریب تبدیل خوراک است که باید با دقت کامل برآورد گردیده و با استانداردهای کمپانی تولید کننده جوجه یک روزه و یا مرکز تهیه تخم نطفه دار مورد بررسی قرار داد تا جوجه هچ شده تا در زمان پرورش از نظر تولید تا چه میزان به استانداردها نزدیک می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک