پیشگیری جوجه ها از له له زدن در فصل گرما

یکشنبه ۰۴ تیر ۱۳۹۶ دهیدراته طیور

برای پیشگیری جوجه ها از له له زدن در فصل گرما راه های مختلفی وجود دارد که در این مطلب به بخشی از آنها اشاره می کنیم.

فصل گرما بیشترین تلفات جوجه ها و پرندگان بالغ بدلیل کم آبی و یا بی آبی می باشد. بعد از هچ شدن جوجه ها بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت جوجه ها داخل دستگاه جوجه کشی باقی می مانند و بعد به سالن پرورش که از قبل آبخوری قرار داده شده متقل می نمایید. آب بخش مهمی در پرورش جوجه ها و پرندگان بالغ را تشکیل می دهد. در فصل تابستان و گرمای بیش از حد ، آب نقش حیاتی در پرورش جوجه ها و پرندگان بالغ ایفا می کند. آب مواد مغذی حیاتی است اما اغلب نادیده گرفته می شود. حیوانات بدون غذا قادر به زنده ماندن در مدت زمانی بیشتری نسبت به آب هستند. آب در همه جنبه های متابولیسم حیوانات دخیل است.

این نقش مهمی در تنظیم دمای بدن، هضم مواد غذایی و حذف زباله ها دارد. در دمای معمولی، جوجه ها به طور معمول دو یا سه مرتبه آب بیشتری مصرف می کنند. در طول دوره های با درجه حرارت بالا، مصرف آب می تواند دو برابر یا چهار برابر شود. برای زنده ماندن، گله های مرغ نیاز به آب کافی و کمیتی دارند. عوامل متعددی بر کیفیت آب، از جمله رنگ، طعم و بو، و همچنین حضور باکتری ها یا سایر میکروب ها، سطوح مواد معدنی و دیگر عوامل شیمیایی و فیزیکی تاثیر می گذارد.

دستگاه جوجه کشی دی کیو شاپ

ارائه یک منبع ثابت آب در سالن پرورش مهم می باشد که این آب از لحاظ استاندارها مشکلی نداشته باشند.  هر روز روزانه منبع آب را دوباره پر کنید ( بر حسب سایز منبع آب ) آب را در ساعت های پیک گرما بصورت خنک در اختیار پرنده ها قرار دهید. آبخوری ها را به نسبت سن جوجه ها در سالن قرار دهید و برای فصل گرما و تابستان این تعداد بیشتر باشد تا سهولت کار را برای دسترسی به پرنده را فراهم نمایید.
در فصل تابستان بهتر است سقف سالن را با رنگ سفید و آهک پوشش دهید تا گرمای کمتری از سوز آفتاب به سالن سرایت نماید.  روش دیگر برای پیشگیری جوجه ها از له له زدن در فصل گرما می توان دور تا دور سالن پرورش را درختکاری نمایید تا از تابش شدید نور خورشید در امان باشند. در مواقع اظطرار در مناطق خشک و کویری بهتر است در سالن پرورش از نازل مه پاش استفاده شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *