تهویه دستگاه جوجه کشی

تهویه دستگاه جوجه کشی

یکی از نکات بسیار مهم در استفاده و نگهداری دستگاه ، تهویه دستگاه جوجه کشی می باشد. در این مقاله میخواهیم این مبحث را به طور اساسی بررسی کرده و در پایان به سوالات شما پاسخ دهیم. با ما همراه باشید.

رطوبت دستگاه جوجه کشی

رطوبت دستگاه جوجه کشی

رطوبت دستگاه جوجه کشی : به علت حرارت موجود در دستگاه مقداری آب از تخم مرغ ها تبخیر می گردد. برای جلوگیری از تبخیر آب و جبران رطوبت از دست رفته بایستی مقداری رطوبت در ماشین وجود داشته باشد تا

نحوه کار دستگاه جوجه کشی

نحوه کار دستگاه جوجه کشی

در این مقاله می خواهیم با نحوه کار دستگاه جوجه کشی آشنا شویم ، در ابتدا نکته جالبی در رابطه با تاریخچه این دستگاه بیان می کنیم. در زمان یونان قدیم زنان برای گرم نگه داشتن تخم مرغ‌ها آن‌ها را

تهویه در جوجه کشی

تهویه در جوجه کشی

تهویه در جوجه کشی از عوامل حیاتی در مدیریت جوجه‌کشی است اما اغلب مورد توجه قرار نمی‌گیرد. با توجه به پیدایش نژادهای طیور پر محصول کنونی، سیستم‌های متداول تهویه، کارائی لازم را ندارند. تا چند سال پیش، نیمچه‌های گوشتی در مدت

جوجه کشی مصنوعی

پارامترهای جوجه کشی مصنوعی

جوجه کشی مصنوعی – پارامترهای جوجه کشی مصنوعی : در کارخانه‌های جوجه‌کشی 18روزاول ( ازساعت 440-0) تخم‌مرغها رادرداخل دستگاه ستر (تخم‌مرغ‌گیر) که دمای آن2/37 ورطوبت آن60% است قرار می‌دهند. در دستگاه ستر چهار عامل باید مورد توجه قرار گیرد: پارامتر مهم

درجه حرارت جنین

درجه حرارت جنین عاملی مهم در جوجه کشی

جوجه کشی مصنوعی کاری بسیار ظریف بوده برای دستیابی به نتایج قابل قبول نیاز یه کنترل دقیق شرایط محیطی دارد سال ها است که فن آوری وسایل کنترل کننده مورد استفاده در کارهای جوجه کشی توسعه خوبی یافته اند اما

ستر و هچر همزمان در دستگاه جوجه کشی

ستر و هچر همزمان در دستگاه جوجه کشی

قبل از شروع مبحث اصلی لازم است تا برای درک بهتر ، ستر و هچر در جوجه کشی را برای شما بیان کنیم. ستر چیست؟ ستر یا ستری قسمتی از دستگاه جوجه کشی می باشد که 4 وظیفه ی مهم

ضدعفونی دستگاه جوجه کشی

ضد عفونی کننده دستگاه جوجه کشی

ضدعفونی دستگاه جوجه کشی بهترین روش  برای ضدعفونی دستگاه جوجه کشی استفاده از بخار فرمل است. بعد از اینکه وسایل جوجه کشی را تمیز کردید و با مواد ضدعفونی آنها را شستید ، آنها را درون دستگاه جوجه کشی قرار