پرورش سنتی اردک

پرورش سنتی اردک

پرورش سنتی اردک3.4 (67.69%) 13 vote[s] یکی از رایج ترین پرورش پرندگان در شمال کشور ، پرورش سنتی اردک می باشد. که در این مناطق بسیار از گوشت اردک در غذاهای محلی مازندران و گیلان استفاده می شود.اردک نام مشترک

تغذیه-طیور

تغذیه طیور

تغذیه طیور4.1 (81.74%) 23 vote[s] تغذیه طیور : غذایی برای مرغ، از جمله مرغ، اردک، غاز و دیگر پرندگان خانگی مهم می باشد و برای تغذیه طیور مناسب جیره نویسی بالانس شده ای توسط کارشناسان بخش طیور در نظر گرفت.پیش

تهویه در سالنهای پرورش طیور

تهویه در سالنهای پرورش طیور

امتیاز بدهید نقش اصلی تهویه در سالنهای پرورش طیور ، علاوه بر تامین هوای مورد نیاز و در دسترس قرار دادن آن ، خروج رطوبت از سالن می باشد. بعد از خروج جوجه از دستگاه جوجه کشی ، محیطی لازم

پرورش مرغ تخمگذار

پرورش مرغ تخمگذار

پرورش مرغ تخمگذار1.5 (30%) 2 vote[s] برای تولید تخم مرغ نطفه دار نیاز به یک گله مرغ تخمگذار مطلوب داریم. پرورش مرغ تخمگذار با شرایط خاص و استاندارد نیاز به آموزش هایی تخصصی در این رشته دارد که باید با

جیره نویسی طیور

جیره نویسی طیور

امتیاز بدهید در جیره نویسی طیور فراهم کردن انواع مواد مغذی و تک ویتامین ها بسیار مهم می باشد و بعد از تهیه آن ها برای تغذیه طیور باید با فرمول خاص جیره نویسی طیور بالانس شده و ترکیبات انجام

خواص تخم بلدرچین

خواص تخم بلدرچین

خواص تخم بلدرچین4 (80%) 14 vote[s] خواص تخم بلدرچین و مزایای درمانی آن بسیار قابل توجه است. در واقع، تخم بلدرچین به بمب ویتامین معروف است. تخم بلدرچین با کمترین چربی و بیشترین پروتئین در میان تخم سایر پرندگان از

جوجه های چرازی کیفیت گوشت بهتری دارند

جوجه های چرازی کیفیت گوشت بهتری دارند

امتیاز بدهید جوجه های چرازی کیفیت گوشت بهتری دارند و گوشت این نوع پرندگان که در طبیعت بصورت طبیعی تغذیه می کنند ترد تر و دارای طمع مطلوب تری می باشد. با توجه به اهمیت تولید گوشت طیور به وسیله

راهنمای عمومی جوجه کشی

راهنمای عمومی جوجه کشی

راهنمای عمومی جوجه کشی5 (100%) 1 vote[s] برای استفاده از دستگاه جوجه کشی خانگی راهنمای عمومی جوجه کشی را  مطالعه کرده و قبل از روشن کردن دستگاه، توجه به مسائل تخصصی جوجه کشی را حتما رعایت فرمایید. ابتدا قبل از

نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک
نماد اعتماد الکترونیک